Vloertegels van Totaaltegel voor in elke ruimte

verouderde stenen

Als het gaat om een vloer kiezen mensen nog veel te vaak voor een goedkope of gangbare optie. En dat terwijl het zo belangrijk is dat je huis goed past bij jouw wensen en stijl. De vloer speelt daarin een erg grote rol. Met vloertegels van Totaaltegel heb je veel keuze voor in elke ruimte.

Tegels in huis?

Het klinkt misschien gek in eerste instantie, als je altijd vloerbedekking of laminaat in je huis hebt gehad. Maar tegels zijn zeer geschikt voor je huis, ook buiten de badkamer en toiletten om. Sterker nog, de luxe en strakke uitstraling van tegels leent zich voor elke ruimte in je huis.

vloertegel

Keramische vloertegels

Steeds meer mensen hebben vloerverwarming in huis. Dat is niet gek, want de warmte wordt zo gelijkmatig door je huis verdeeld. Bovendien is het heel fijn voor de regulering van warmte in je lichaam. Je  hoeft nooit meer thuis je schoenen aan te houden omdat het zo koud is.

Veel mensen kiezen voor keramische vloertegels in combinatie met vloerverwarming. Een strakke, gladde vloer is sowieso handig als je een verwarming in de vloer hebt en keramische tegels lenen zich daar goed voor. Bovendien geven ze je huis een luxe uitstraling en zijn ze krasbestendig. 

Tegels kopen

Verschillende stijlen

Nu denk je vast: ik vind tegels er niet mooi uitzien. Dan heb je waarschijnlijk een verkeerd idee van tegels. Tegenwoordig heb je ze namelijk in allerlei soorten en maten. Van marmer tot beton: je kunt tegels vinden die overal op lijken.