kussen op maat maken
Wonen

Unieke stijl in huis halen? Je kunt ook een kussen op maat maken

Is het je wel eens opgevallen dat er duizenden soorten banken en sofa’s zijn om uit te kiezen maar dat er eigenlijk veel te weinig leuke, bijzondere sierkussens zijn? Een kussen op maat maken is dan de oplossing. Want dan ben je niet meer overgeleverd aan de collectie van een woonwinkel. je kunt een kussen samenstellen zoals je het zelf wil. Dat staat pas echt mooi bij die nieuwe meubels!

kussen op maat maken

Sierkussens uitkiezen

Het kan heel leuk staan om op een bank of in een stoel ook nog een sierkussen toe te voegen. Het staat niet alleen leuk, het zit ook nog lekker wanneer je een extra kussentje in je rug hebt als je op de bank hangt. Ook voor buiten zijn er kussens die je op maat kunt maken zodat je altijd zeker weet dat je een kussen kiest dat bij jou past. Want kussens op maat betekent letterlijk elke centimeter zelf uitzoeken. Heb je buiten een bank gemaakt met pallets? Dan is het soms lastig om een kussen te vinden dat goed past. Daarvoor zijn die kussens die je zelf samenstelt ook heel handig. Je kunt namelijk simpelweg de maten doorgeven die jij fijn vindt. 

Soorten kussens om uit te kiezen

Allereerst is er onderscheid tussen rugkussens en andere kussens. Wil je dus een kussen voor de rugleuning van een bank dan moet je daar wel goed op letten. Verder is het belangrijk om te bedenken of je een lekker zacht kussen wil of juist een wat harder kussen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *