zwarte vloerlampen
Wonen

Stijlvolle lamp in het zwart

Zwart is een moderne kleur die in ieder interieur past, of je nu een moderne witte huiskamer hebt of een leuke kleurrijke kinderkamer. Natuurlijk zijn er verschillende uitvoeringen, de meeste populaire verlichting zijn de zwarte vloerlampen. Ook deze lamp is er met een dimmer, in combinatie met andere kleuren en verschillende bronnen van verlichting. Met een stoffen kap kun je leuk combineren met de andere kleuren van je inrichting, wil je een exemplaar die je hoger en lager kunt zetten? Bij directlampen.nl is er een grote keus aan vloerlampen, kies de beste die bij huis past.

zwarte vloerlampen

In ieder interieur kun je een zwarte vloerlamp gebruiken, bij de meeste mensen is het een opvallende lamp in positieve zin. Neem je een ouderwetse lamp met stoffen kap, of een vloerlamp met een industriële look. Natuurlijk zijn er in vormen en maten ook verschillende uitvoeringen, houd je van een slanke lijn of ben je meer van het robuustere werk. Bij directlampen.nl hebben ze werkelijk iedere soort vloerlamp in het assortiment. Een vloerlamp kun je gebruiken als leeslamp, maar ook als verlichting naast de basisverlichting.

Voordelen van een vloerlamp

zwarte vloerlampen

Een lamp die je op de vloer plaatst heeft geen bevestiging aan de wand nodig. Grote voordeel hiervan is dat je de lamp eenvoudig kunt verplaatsen naar iedere plek die je wilt. Daardoor kun je er meer kanten mee op dan een wandlamp, ook voor grotere ruimtes is de lamp bijzonder geschikt. Heb je een werkplek in de woonkamer dan biedt de lamp uitkomst om deze van goede verlichting te voorzien. Een leuke trendy lamp zorgt ervoor dat ook je werkplek is voorzien van een moderne uitstraling, al is je interieur misschien klassiek. Tegenwoordig zijn er vloerlampen met een driepoot, hierbij ben je niet meer afhankelijk van een ronde of vierkante voetplaat aan de onderzijde van de lamp.