Stekkerdoos wandmontage aanschaffen?

stekkerdoos wandmontage

Een stekkerdoos heb je wel altijd nodig. Of het nou in je huis of op je werk is, het is een van de voorwerpen waar je niet zonder kan. Met de jaren mee worden er steeds meer apparaten ontwikkeld waar je niet eens meer zonder kan en het aantal stopcontacten in je huis blijven hetzelfde. Dat is dan ook de reden om een stekkerdoos aan te schaffen. Een stekkerdoos wandmontage kan echter wel in sommige gevallen beter van pas komen. Zo zou het kunnen dat je niet genoeg ruimte meer op de grond of op tafel hebt om het neer te leggen. Een stekkerdoos wandmontage heeft zo zijn voordelen.

stekkerdoos wandmontage

Wat zijn de voordelen?

De grootste voordeel is wel het feit dat je veel meer overzichtelijk bent met je kabels. Als de stekkerdoos wandmontage te pas komt, weet je dat het wel meer zichtbaar is. In sommige gevallen is dat echter wel een pluspunt, wat weer met overzichtelijkheid te maken heeft. Stel dat je in een opbergruimte bent waar veel apparaten aangesloten zijn. Een daarvan is kapot gegaan en je ziet 8 verschillende kabels die aangesloten zijn. Als het ergens op de grond zou slingeren, zouden kabels in de knoop raken. Met een stekkerdoos aan de wand is het dus veel makkelijker als het gaat om cable management. 

Verschillen?

Uiteraard zijn er weer verschillen qua formaat. Zo kun je er op afstemmen als je kijkt naar hoeveel apparaten er op aangesloten moeten worden. Verder heb je ook nog modellen die van usb ports beschikken. Het is dus goed kijken naar welk model in jouw situatie het beste bij je past. Sommige zien er ook wat anders uit, dus kun je het ook op afstemmen als het om design gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *