laurierhaag
Wonen

Rust met een laurierhaag

Je zit heerlijk in de tuin te genieten van al het moois om je heen. Die rust is eigenlijk alleen maar te realiseren met een schitterende haag toch? Maar welke haag past nu eenmaal bij jouw woning? Bovendien zoek je ook graag een exemplaar welke ontzettend sterk blijft in de tuin. Verdiep je maar eens in de mogelijkheden met een laurierhaag. Niet alleen is deze haag sterk, maar het ziet er schitterend uit!

Niet om mee te koken!

laurierhaag

Vrijwel iedereen die eten kookt heeft wel eens van laurier gehoord. Echter is het belangrijk om te weten dat deze haag hier niet voor geschikt is! Let er dus goed op dat het niet wordt gebruikt. Niet alleen zonde voor het gerecht die je weg kunt gooien. Maar ook voor de haag zelf!

Hoe bij te houden?

laurierhaag

Een laurierhaag groeit vrij snel en voordat je het weet moet hij bijgewerkt worden. Echter is het wel zo dat als je hem goed snoeit, dan kan je hier enorm lang van genieten. Op de website van Garmundo.nl vind je diverse soorten. Let er goed op welke je gaat kopen want niet iedere haag houdt ervan om in het zonnetje te zitten! Dan nog niet gesproken over het geven van water. Garmundo levert niet alleen kwaliteit, ook zijn de prijzen onwijs aangenaam! Mocht het zo zijn dat jij niet goed weet welke haag het beste bij jouw tuin past. Schroom dan niet en neem vandaag nog contact op met dit bedrijf!