Rolgordijnen voor bij jou in huis!

Raambekleding, het is er in verschillende soorten en maten te verkrijgen en zorgt iedere soort raambekleding voor een unieke look in huis. Zo kun je kiezen voor lamellen, jaloezieën, vouwgordijnen en zijn er nog veel meer mogelijkheden. De bekendste vorm zijn misschien wel de rolgordijnen, welke al jarenlang het favoriete type raamdecoratie in de woon- en slaapkamer zijn. Het is ook niet gek dat rolgordijnen zo populair zijn, aangezien ze praktisch, voordelig, sfeervol en nog eens enorm veelzijdig zijn. De rolgordijnen zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, van lichtdoorlatend tot aan verduisterend, waardoor er voor iedereen een unieke soort te verkrijgen is. We geven je graag iets meer inspiratie en vertellen over de verschillende mogelijkheden, zodat jij een gemakkelijke keuze kunt maken!

Verduisterende rolgordijnen 

Wanneer je op zoek bent naar gordijnen die zoveel mogelijk licht buiten houden, kun je kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn ideaal voor in de slaapkamer en heb je s’ ochtends geen last van het licht dat door je ramen naar binnen wilt schijnen. De stof is voorzien van een verduisterende coating, waardoor uitslapen in het weekend weer mogelijk is!

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Je wil natuurlijk niet altijd het licht blokkeren met de rolgordijnen en is het ook wel eens fijn om natuurlijk licht binnen te laten komen. In dit geval kunnen lichtdoorlatende rolgordijnen een oplossing bieden. De gordijnen beschermen je privacy, maar zorgen er ook voor dat er voldoende licht je huis binnen zal schijnen! 

Transparante rolgordijnen

Een verduisterend rolgordijn blokkeert het licht, een lichtdoorlatend rolgordijn zorgt juist voor voldoende licht, terwijl een transparant rolgordijn juist zorgt voor een warme lichtinval. Door de stof van de transparante rolgordijnen kan hier erg mooi het licht doorheen komen, wat door de kleur zorgt voor een warme uitstraling in huis. Je hebt voldoende privacy, maar zorgt tegelijkertijd ook voor unieke raambekleding en een fijne sfeer in huis!

Rolgordijnen op maat bestellen

Nu hebben we het natuurlijk gehad over de verschillende soorten gordijnen, maar zullen ze wel moeten passen bij jou in huis. Wellicht heb je een standaard afmeting en zijn de gordijnen eenvoudig te plaatsen, maar kan het ook zo zijn dat je over een unieke afmeting beschikt. In dit geval is het mogelijk om rolgordijnen op maat te bestellen. Online kun je gemakkelijk de magen en de wensen voor het soort gordijn doorgeven, waarna je het gordijn ontvangt en deze perfect zal passen op de gewenste plek. Je beschikt over topkwaliteit rolgordijnen, waar je de komende tijd enorm veel plezier aan zult beleven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *