Prachtige mosmuurideeën voor binnenshuis

Niets verheft een ruimte zo mooi als groen. Daarom zijn wij grote fans van moswanden. Ook alben je niet erg goed in het levend houden van planten, wil het nog niet zeggen dat je geen natuurlijk groen in je ruimte kunt hebben. Een goed voorbeeld hiervan zijn moswanden, met duurzaam gekweekt mos dat behouden blijft dankzij natuurlijke glycerine en kleurstoffen.

Niet enkel esthetische voorwaarden…

Levende mosmuren zorgen er niet alleen voor dat de ruimte er beter uitziet, maar het voegt ook aantrekkingskracht toe aan het aroma van de binnenlucht en maakt de luchtkwaliteit van de ruimtes veel gezonder! Levende planten, bomen en mos gebruiken CO2 die de lucht in een gebied helpt circuleren. Ze helpen schadelijke vluchtige, organische stoffen uit de omgevingslucht te verwijderen terwijl verse, zuivere zuurstof vrijkomt.

Een moswand heeft ook akoestische voordelen. Ze slorpen als het ware geluid op. Praktisch dus voor ruimtes waar geluidsbeheersing een probleem is zoals op een werkplek met open indelingen. Rendiermoswanden komen hier het best uit de test. Andere kwaliteiten van mismuren zijn:

  • Je merkt amper hoogteverschillen.
  • Het eindresultaat oogt egaal en fris.
  • Een strakke aflijning is mogelijk(dus zonder lijst )
  • Rendiermoswanden zijn niet brandbaar
  • Mosmuren zijn een unieke eye catcher
  • Je bestelt ze op jouw maat
  • Beschikbaar in erg veel kleuren en groentinten

Makkelijk in onderhoud-weinig ruimte nodig

In tegenstelling tot traditionele kamerplanten heeft een moswand geen zonlicht of water nodig . Dus na installatie is minimaal is onderhoud nodig ,de perfecte manier om groen naar binnen te brengen in een woonruimte winkel of bedrijf. Daarnaast nemen mosmuren slechts een fractie van de ruimte in beslag want de wanden zijn op een stevige maar slanke steunplaat zijn geplaats. Vanwege het flexibele karakter van het product is maatwerk perfect mogelijk, net als belettering en logo’s in alle soorten en maten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *