Op zoek naar een eigentijdse verlichting? Dat doe je met LED Inbouwspots

Met de vele mogelijkheden beschikbaar om de verlichting een ander tintje te geven, is het belangrijk om ook te kijken naar de praktische zijde. Zo moet de verlichting er niet alleen mooi bijstaan, maar mag het duurzaam karakter niet over het hoofd worden gezien. Dat is allemaal wel in orde wanneer er gekozen wordt voor LED Inbouwspots. Deze spots zijn bovendien eenvoudig zelf te installeren en scheelt dat weer dik in de kosten.

Ga voor een gevarieerde verlichting

De mogelijkheden geboden door LED Inbouwspots zijn meer dan er verwacht wordt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de modellen met kantelbare spotjes of ingebouwde dimmer? Zo een LED Inbouwspot moet trouwens een duurzaam karakter hebben omdat er gaten in het plafond geboord moeten worden. Kijk daarom uit naar een spot met verwisselbare lamp en bieden die ook het voordeel dat er van kleur kan worden veranderd. In de keuken, garage of bergruimte mag de verlichting niets te wensen overlaten en is warm wit (3000K) een goede keuze. In de woon- en slaapkamer past echter extra warm wit (2700K) en is het een goed idee om dat te combineren met een dimmer.

Laat zich ook niet door vocht tegenhouden

Het eigentijds en duurzaam karakter van LED Inbouwspots komt ook naar voren met de modellen die ook in de natte ruimtes zoals in de badkamer geplaatst kunnen worden. Ook voor buiten het huis zijn deze LED Inbouwspots van INTOLED te gebruiken. Kijk dan wel uit naar modellen met een IP-waarde van 65. Voor inbouwspots zonder transformator verloopt de installatie eenvoudig en kan de bekabeling eventueel zelf getrokken en gekoppeld worden. Let er daarbij wel op dat bij het verbinden van de inbouwspots met elkaar, er gebruik wordt gemaakt van een parallelkoppeling. Eventueel kan er een bewegingssensor of zelfs afstandsbediening worden aangesloten op de LED Inbouwspots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *