Wall Art 4 you
Wonen

Mooie familiefoto laten maken? Hang ‘m uitvergroot in de woonkamer

Heb je onlangs met je familie een heuse fotoshoot ondergaan? Of heb je op een andere manier een prachtige foto kunnen maken waarop een leuk en spontaan familiemoment is vastgelegd? Dan kan het niet anders of je bent nu aan het overwegen hier iets mee te doen. Daarmee bedoelen we: iets meer dan deze topfoto als jpg-bestand op je computer te laten staan. Want hoe prettig zou het zijn als je vaak geconfronteerd en herinnerd wordt aan dit fijne moment met die mensen die je lief zijn? Deze foto op poster laten drukken en deze poster vervolgens op een prominente plek ophangen is wat je bijvoorbeeld kunt doen. Wil je deze stap zetten, dan is het goed om te weten op welke materialen je zo’n foto zoal groot kunt laten afdrukken. In de volgende alinea’s wordt hier meer over verteld.

Fotopapier

De meest eenvoudige en ook zeer geschikte manier is om je foto op posterformaat af te drukken op fotopapier. Dit is papier van goede kwaliteit, iets dat ook tot uiting komt in het gewicht van het papier. Per vierkante meter mag je er van uit gaan dat zo’n stuk papier 250 gram weegt. Aan te raden is verder om fine-art glossy fotopapier te gebruiken. Hierop komen zelfgemaakte foto’s meestal het best tot hun recht.

Wall Art 4 you

Behang

Je kunt ook je foto op behang laten drukken en met dit behang vervolgens de muren van een ruimte in huis decoreren. Je favoriete foto komt op deze manier nóg prominenter in beeld.

Wandcirkel

Met een wandcirkel zou je ongeveer hetzelfde effect bereiken als met een normale poster. Uiteraard komen wandcirkels wel in cirkelvorm. Wanneer je een foto hiervoor selecteert is het dus belangrijk daar rekening mee te houden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *