Geen categorie

Moeilijke omstandigheden door het virus

In deze tijden gaat het erom dat we elkaar allemaal hebben. We leven inmiddels allemaal in een wereldwijde pandemie. Niet alleen jij of de mensen om je heen lijden door het virus. Nee, iedereen over de hele wereld voelt dat dit speelt. Vele mensen leven huis in quarantaine en gaan alleen nodig het huis uit als het écht moet. De ziekenhuizen raken overvol en we proberen nu met z’n alle ons echt aan alle maatregelen te houden.

Toch probeert elke onderneming te overleven in deze moeilijke omstandigheden. Verhuizen is altijd een zware klus. Er moeten honderden kleine en grote spullen verplaatst worden en niemand zit daar echt op te wachten. Als je bijna klaar denkt te zijn, moet er ook nog grondig schoongemaakt worden. Deze klus wordt vaak onderschat, want dit vergt namelijk ook veel tijd en moeite. Echter, dit soort schoonmaakklussen komen veel vaker voor dan alleen bij verhuizen. Dit kan bijvoorbeeld ook zijn als iemand komt te overlijden,  ontruiming huis, het pand komt leeg te staan of als iemand besluit naar het bejaardentehuis te vertrekken.

Wij onderscheiden bij ons drie hoofdzaken die je weer onder kunt verdelen in diverse bijzaken. De hoofdzaken waar wij ons mee bezig houden zijn: woningontruiming, speciale woningontruiming en bijzondere schoonmaak. Elke categorie heeft weer zijn onderdelen die daar onder vallen.

Vandaag kunnen we het hebben over het schoonmaken van de vervuilde woning. Er zijn verschillende situaties op te noemen waarin een extreem vervuilde woning wordt aangetroffen. Dit gebeurt vaker dan u denkt. De reden hierachter is namelijk, omdat mensen zich schamen. Dit is uiteraard niet nodig en erg zonde, want Woning-Ontruimingservice kunt dit probleem volledig uit handen nemen bij u. Wij kunnen ervoor zorgen dat alles er weer op en top uitziet. Meer informatie? Dan kunt u altijd de website van ons bezoeken.