Maak er een feest van deze zomer

Eind 2019 keken we allemaal uit naar het jaar 2020. Een nieuw decennium ging van start en er stonden allerlei feestelijke gebeurtenissen op het programma. Denk bijvoorbeeld aan het   van 75 jaar vrijheid en diverse grote sportevenementen. Daarnaast had vrijwel iedereen ook voor zichzelf mooie plannen in de pijplijn voor 2020. Inmiddels zijn we al een tijdje onderweg in nieuwe jaar en blijkt dat corona flink roet in het eten gooit. Vrijwel alle festiviteiten zijn geannuleerd of vinden zo summier mogelijk plaats. Maar ondanks deze tegenslag kan je er alsnog een feestelijke zomer van maken.

Feesten in de anderhalve meter maatschappij

Vorig jaar hadden we er nog nooit van gehoord, maar inmiddels is het misschien wel het meest gebruikte begrip: de anderhalve meter maatschappij. Deze maatregel zorgt ervoor dat grote feesten en partijen deze zomer niet door kunnen gaan. Dit is uiteraard heel erg jammer, maar met een beetje creativiteit kan je alsnog voor een feestelijke zomer zorgen. Ga bijvoorbeeld een cocktailbar huren en houd met een klein gezelschap een mini cocktail party. Je denkt misschien dat je geen feestelijke sfeer kan creëren met zo een klein groepje mensen, maar met de juiste gasten en fijne muziek komt het helemaal goed.

Een barista inhuren voor de allerbeste cocktails

Ga je een cocktailbar huren, dan wil je het natuurlijk wel helemaal goed doen. Als je zomaar lukraak mixdrankjes gaat maken is de kans groot dat je een combinatie maakt die niet heel smakelijk is. Of je speelt alleen op safe en shaket alleen de welbekende cocktails. Dit zou jammer zijn, want je hebt eindelijk de kans om nieuwe smaken en combinaties te ontdekken. Een barista inhuren is dus geen overbodige luxe. De barista kan je precies uitleggen welke combinaties een succes zijn en waar je op moet letten als je de smaken kiest.

Een cocktailparty in je achtertuin

De cocktailbar heb je gehuurd en de barista is geregeld. Niets staat je in de weg om er een gezellig, kleinschalig feest van te maken in je achtertuin. Je zet fijne muziek op en je nodigt een klein gezelschap uit. Mocht je toch meer mensen willen laten genieten van je tuinfeest? Dan zorg je ervoor dat je vrienden en familie via een online meet mee kunnen doen. Ondanks dat ze er niet fysiek bij kunnen zijn kan je wel met elkaar feesten. Zo zie je maar dat je met een beetje creativiteit toch een leuk feest kan organiseren deze zomer.