Geen categorie

Led inbouwspots zorgen voor voldoende licht en zijn energiezuinig

Light Emitting Diode ofwel LED is een energiezuinige lamp die gloeilampen, halogeenlampen én spaarlampen gaat vervangen. Led lampen worden al langere tijd gebruikt in huishoudelijke apparaten. Led Lampen zijn verkrijgbaar in vele helder én warme lichtkleuren. Steeds vaker worden led inbouwspots aangebracht in gebouwen. Ook in huis zijn de mogelijkheden van led inbouwspots ontelbaar. Wat dacht je van led inbouwspots in de keuken voor directe verlichting. Of in de badkamer of slaapkamer waar je ze kunt inbouwen in het plafond om zo op de juiste plaatsen gericht licht te krijgen. Led inbouwspots kun je dimmen en ze zijn verkrijgbaar met afstandsbediening. Ook in (vitrinekasten worden steeds vaker led inbouwspots geplaatst. Je kunt natuurlijk ook led inbouwspots of een led strip in je kledingkast plaatsen. Led verlichting wordt namelijk niet warm (heet) en hierdoor kan led verlichting overal geplaatst worden!

Slaapkamer met led verlichting

Verlichting in de slaapkamer is nodig, maar liever niet te veel. Een slaapkamer moet sfeer uitstralen en dat doe je met het juiste bed of boxspring, de juiste bekleding en met de juiste verlichting. Hoe meer licht hoe minder sfeer. Met led inbouwspots kun je de juiste verlichting en sfeer creëren. Inbouwspots zorgen voor een luxe uitstraling en zijn verkrijgbaar met afstandsbediening. Je kunt ook led verlichting aanschaffen die dimbaar is. Wat dacht je van een led strip die je plaatst onder de rand van je bed of boxspring? Wanneer je ’s nachts uit je bed moet, hoef je alleen maar op de afstandsbediening te drukken voor een zacht gedimd licht dat ervoor zorgt dat je partner niet wakker wordt. Led strips zijn verkrijgbaar in vele kleuren.

De slaapkamertrend: een boxspring

Een boxspring is de trend van dit moment. Maar waarom zou je een boxspring bestellen? De beste reden is het comfort en de luxe uitstraling van een boxspring. Je koopt een boxspring compleet met onderstel, matras en topper, in de kwaliteit en met de stoffering die je graag wilt. Een boxspring bestaat uit een box, een matras en is in de meeste gevallen ook nog voorzien van een topper. De box heeft een frame met poten en in de box zitten veren of latten voor de veerkracht. De box is gestoffeerd. De matras is verkrijgbaar in verschillende matrassoorten en is in de meeste gevallen voorzien van dezelfde kleur stof als de bedbodem. Een topmatras, topper, maakt de boxspring compleet. Vaak is de boxspring uitgerust met een hoofdbord. Een voetenbord is bij te bestellen evenals bijpassende nachtkastjes.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *