Landelijk en industrieel wonen: dé merken van 2021

urbansofa kopen online

Ben je op zoek naar inspiratie op het gebied van landelijk en industrieel wonen? Dat komt goed uit, want in dit artikel licht ik drie van de meest trendy merken van 2021 voor je uit: UrbanSofa, Tower Living en BePureHome. Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder!

UrbanSofa

Het eerste merk dat ik graag aan je wil voorstellen is het merk UrbanSofa. De meubels van UrbanSofa zijn niet alleen super stijlvol: ze worden ook nog eens geproduceerd met extra aandacht voor mens en milieu. Daarnaast worden meubels direct van de fabriek geleverd.

De naam UrbanSofa suggereert misschien dat het assortiment beperkt is tot bankstellen, maar dat is zeker niet het geval. De collectie van UrbanSofa bestaat uit zitmeubelen, tafels en decoratie als vloerkleden, kussens en plaids.

Tower Living

Ben je op zoek naar meubels in een authentieke, landelijke stijl? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de collectie van Tower Living. Tower Living is een Nederlandse meubelleverancier met één van de grootste collecties op de markt. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle eetkamerstoel, een dressoir of kast met een industriële look: neem zeker eens een kijkje in het assortiment van Tower Living.

BePureHome

Het laatste merk dat ik in dit artikel aan je wil voorstellen is het merk BePureHome. De collectie van dit merk wordt gekenmerkt door een stoere, basic stijl. In de verschillende meubels van BePureHome komen vooral natuurlijke materialen en kleuren terug. Het merk heeft een paar erg succesvolle collecties gelanceerd, waaronder de Rodeo-collectie en de Velvet-collectie!

Ben je op zoek naar meer inspiratie of advies voor jouw eigen interieur? Neem dan gauw een kijkje op hetmonument.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *