Klussen in de winter? Dat kan met een heteluchtkanon

Kachel

Wie nog nooit van een heteluchtkanon heeft gehoord, is niet alleen. Het zijn niet bepaald producten die je geregeld tegenkomt in een woonwinkel of supermarkt. Het zou echter zomaar kunnen dat een heteluchtkanon jouw leven een stuk gemakkelijker maakt. Zeker als je een klusser bent, is dit informatie voor jou.

Dieselkachel

Klussen in de garage

In de winter is het koud. Soms hebben we zelfs last van sneeuw of regen. Als je een klusser bent, stel je dus vaak je projecten uit tot de zomer of het voorjaar en de herfst.  Maar waarom eigenlijk? Die kou kun je in je woning goed aanpakken, dus waarom erbuiten niet? 

Een heteluchtkanon wordt vaak gebruikt in garages of in een tuinhuis om het warm te houden. Zo kun jij je projecten buiten gewoon voortzetten, ook al is het winter. Een heteluchtkanon heb je al vanaf 500 euro, en dan heb je een goed en stevig model.

Remko kachel

Soorten heteluchtkanonnen

Een heteluchtkanon moet aangedreven worden. Dit gebeurt soms door middel van een dieselmotor. Daarnaast zijn er heteluchtkanonnen die werken met infrarood. Welke soort bij jou past, hangt van een aantal zaken af. Het heeft onder andere te maken met welke ruimte je wil verwarmen en voor hoe lang. Daarnaast moet je natuurlijk je budget vaststellen. Weet je niet goed waar te beginnen? Speur dan het internet af of vraag advies van een expert om tot de beste keuze te komen.