stickers
Wonen

Kies je eigen decoratie

Wanneer je een schilderij koopt of iets anders om ergens op de hangen zit je in veel gevallen met een vaste afbeelding. Bij een muursticker kun je zelf het ontwerp kiezen wat je wilt, een tekst, een eigen afbeelding of ontwerp je eigen sticker voor op de muur of een andere ondergrond. Want een sticker kun je op meerdere plaatsen aanbrengen dan alleen op de wand. Textiel is bijvoorbeeld aan te brengen op niet geheel gladde oppervlakken zoals geverfde deuren, muren met een lichte structuur of plafonds.

zwart gesneden murtekst

Sticker voor gladde ondergronden

Heb je een mooie gladde ondergrond dan is het verstandig een muursticker te nemen op wit vinyl. Spiegels, deuren, kastdeuren en gelakte ondergronden zijn geschikt voor dit soort stickers. Vinyl is ook waterbestendig dus perfect om ook buiten aan te brengen, in veel gevallen is de sticker voorzien van lamineer zodat je er nog langer plezier van hebt. Tegelijkertijd is de sticker beschermd tegen UV stralen en krassen. Losse letters, een logo of andere afbeeldingen zijn allemaal mogelijk.

gesneden vinyl

Gesneden stickers

Wanneer je geen randen wilt om de sticker heen is de gesneden sticker de uitkomst. De bekende letters die je veel op etalageruiten ziet zijn in veel gevallen stickers die gesneden zijn. Ieder object kun je laten maken als een gesneden ontwerp, letters, een logo, en afbeelding of iets anders. Natuurlijk is een eigen ontwerp ook mogelijk om te laten maken bij plakhetzelf.nl. De stickers zijn vochtbestendig en geschikt voor binnen en buiten om aan te brengen. Enige waar je de muursticker niet op aan kunt brengen is een ondergrond die is behandeld met siliconen houdende verf.