Geef jouw balkon een totaal andere uitstraling met een balkon hek

Balkon hekwerken zijn er in allerlei stijlen en formaten. Denk aan glasschermen voor een moderne look of plankhekken voor een landelijke uitstraling. Door een balkon hek te kiezen dat perfect past bij jouw woning en eigen stijl, geef je jouw huis direct een totaal ander aanzicht. Denk jij eraan om jouw huis te verkopen? Ook dan kan een balkon hek renovatie net die druppel zijn die toekomstige kopers nodig hebben om jouw huis te bezichtigen.

Naast het verfraaien van jouw gevel, geniet je met een balkon hek op maat tevens van extra wooncomfort. Denk aan een onderhoudsvriendelijk balkon hek of een balkon hekken waarmee je jouw balkon veilig maakt voor kleine kinderen. Op deze manier geniet je nog meer van jouw kopje koffie in het zonnetje, op jouw perfecte balkonnetje.

Naast balkonhekken, kunnen je bij ons tevens terecht voor privacy- en gevelschermen. Deze schermen zijn los te bestellen en kunnen eenvoudig worden gemonteerd met losse beugels op de gewenste plaats. Je creëert op deze manier in een handomdraai extra privacy, zonder hiervoor constructies te hoeven laten uitvoeren aan jouw balkon. Bij ons kun je terecht voor: plankhekken, plaathekken, lamelhekken, glashekken en spijlhekken.

Gevelschermen zijn verdiepingshoge panelen, die jouw woning (net als balkon hekken) een totaal andere uitstraling geven. Deze schermen bieden tevens bescherming tegen wind en regen, wanneer deze worden geplaats bij de voordeur.

Waar vind ik balkonhekken voor mijn balkon?

Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten balkon hekken, gevel- en privacy schermen. Onze fabriek bestaat al meer dan twintig jaar en onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het adviseren en produceren van hoge kwaliteitsproducten op maat. Wij garanderen tevens een minimale levensduur van tien jaar en leveren enkel onderhoudsvriendelijke producten. Zodat jij enkel nog maar hoeft te genieten van jouw balkon. Naast particulieren, leveren wij ook aan woningbouwverenigingen en aannemers. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies of een offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *