Ga je voor een zwevende tv meubel?

zwevende tv meubel

Uiteindelijk hangt het allemaal af van je smaak, maar de laatste tijd is dat best wel populair. Door de moderne uitstraling geeft het een frisse look in je ruimte, niet te spreken over het visueel effect. Het is namelijk zo dat je onbewust denkt dat een zwevende tv meubel veel ruimte bespaart, wat natuurlijk niet het geval is. Uiteraard kun wel wat doen met de ruimte onder de meubel zelf, maar dat zou zonde zijn van het heel concept. De keus is dus aan jou om voor een zwevende tv meubel te gaan of voor een meubel met poten. 

zwevende tv meubel

Wanneer wel?

Uiteraard moet je kijken of je muur een zwevend tv meubel kan houden. Je muur moet dus stevig genoeg zijn om dat te doen. Als dat niet zo is, kun je natuurlijk beter gaan voor een meubel met poten. Dan kijk je natuurlijk niet alleen naar het design, maar ook naar het praktische gedeelte van de meubels. Als je muur het wel kan houden, dan is het vrij makkelijk om het zelf op te hangen. Het enige wat je nodig hebt is een boor en een waterpas. 

Diverse modellen

Er zijn verschillen in kleur waar je uit kan kiezen. Ook zijn er verschillen in hoeveel kleppen erin gemonteerd zijn. Als het gaat om het materiaal, dan komt je vrijwel altijd uit op hout, wat verder populair is. Het meest fijne aan het kiezen van een zwevend tv meubel, is dat je er een eigen draai aan kan geven. Sterker nog, je kan de afmetingen die je wilt opsturen en wordt het op maat voor je gemaakt. Zonder extra kosten, maar ook niet retourneerbaar. De kleur kun je ook aan laten passen, zodat het mooi overeenkomt met je omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *