Folie geschikt voor ramen en andere oppervlakken

deur decoratie

Wanneer je glasfolie ziet denk je dat je met folie te maken hebt alleen voor de ramen. Maar de folie kun je op veel verschillende soorten oppervlakken aanbrengen, in de meeste gevallen als de ondergrond vlak en glad is  kun je met de folie werken. Te denken valt dan aan spiegels en deurtjes van de keuken bijvoorbeeld. Sommige soorten worden wel specifiek gebruikt voor de ramen, daarmee bedoelen we dan de privacy folie waardoor je niet naar binnen kunt kijken.

decoratie huis

Aanbrengen van folie op glas

Bij het aanbrengen van glasfolie is het wel verstandig om op een aantal dingen te letten. Tijdens het opmeten van de folie moet je 10mm van de totaalmaat afhalen, hierdoor heeft de folie 5 mm ruimte en komt deze als het ware zwevend op het raam te zitten. Het aanbrengen van de folie is daardoor eenvoudiger te doen. Je kunt je eigen ontwerp ook mailen naar windowdeco.nl, verschillende bestanden worden geaccepteerd. Strepen, teksten eigenlijk alles is mogelijk om in te passen in je ontwerp.

Fraaie raam decoratie

Ook andere soorten raamfolie beschikbaar

Er zijn ook andere soorten van glasfolie beschikbaar bij Windowdeco.nl. In contour gesneden ontwerpen zijn ook mogelijk, dit betekent dat je geen randen om de verschillende letters of elementen hebt. Tussen de letters door kun je dan gewoon naar binnen kijken bij een winkel, maar ook bij een woonhuis waar je het huisnummer op de voordeurruit hebt aangebracht. Wil je niet dat er nog iemand naar binnen kan kijken dan zijn er andere soorten folie beschikbaar waarbij dat niet kan.