Fakro rolgordijn, iets voor jou?

fakro rolgordijn

Het fakro rolgordijn is een fijne uitvinding voor enorm veel mensen in Nederland. Heb je nou altijd enorm veel last van de zon in je woonkamer, slaapkamer of zolderkamer? Dan kan je ervoor kiezen om deze te laten plaatsen. Je kan ervoor kiezen om het rolgordijn voor jouw huiskamer raam te laten plaatsen, of op zolder bijvoorbeeld tegen je dakraam aan. Deze rolgordijnen hebben erg veel voordelen, want niemand houdt van fel zonlicht in je ogen!

fakro rolgordijn

Voordelen

Het fakro rolgordijn is een gordijn die je voor een raam kan plaatsen. Je plaatst deze waardoor je woonruimte beschermd wordt tegen zonlicht en het verduisteren van een bepaalde ruimte. Het zonlicht van buiten wordt namelijk tegengehouden door het materiaal van de stof. En doordat er een speciale ijzeren onderlijst gemonteerd is aan het gordijn, sluit het gordijn het raam volledig af. Waardoor de ruimte niet alleen beschermd wordt tegen zonlicht, maar ook tegen lichtinval. Want de ruimte kan volledig donker gemaakt worden door de afsluiting van het rolgordijn. Dit is vooral erg fijn voor de warme en zonnige zomerdagen, omdat het dan sommige dagen zo heet kan zijn. Niet alleen heet natuurlijk, het zonlicht kan erg vervelend zijn als je televisie of iets op je telefoon wilt kijken bijvoorbeeld. 

Voor welke kleur ga jij?

Je kan dit fakro rolgordijn verkrijgen in allerlei verschillende kleuren en maten. Standaard kleuren zijn donkerblauw, bruin, wit, beige, grijs en zwart. Deze veel voorkomende kleuren zijn ook de neutrale kleuren, waardoor een ruimte niet afgeleid door en rolgordijn. Maar smaken verschillen natuurlijk, er worden ook rode, roze of paarse rolgordijnen verkocht. Het ligt er gewoon aan in welke ruimte je de rolgordijnen gaat plaatsen, en hoe die ruimte ingericht is. Deze felle kleuren worden niet veel gekocht, daarom worden er ook meestal alleen neutrale kleuren aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *