Een visgraat vloer van Laminaatenparket.nl dat staat sjiek!

Wil je een mooie vloer die net even anders is dan anders, dan kun je eens een visgraat vloer van Laminaatenparket.nl overwegen. Een visgraat vloer is gemaakt van laminaat, PVC of echt hout en ligt niet in de lengte of de breedte van je huis, maar in de vorm van een visgraat. Het leggen van een visgraat vloer is wel even een klus voor de professional. Je kunt deze vloer prachtig combineren met een klassiek interieur, maar ook met een modern interieur en zelfs een industrieel interieur is een visgraat vloer goed te combineren. Zo'n vloer is klassiek en modern tegelijk. Mede door het gebruik van de materialen.

Een visgraat vloer van PVC of laminaat

Het is een materiaal dat flink in opkomst is in de huiskamers van Nederland: een PVC vloer. De planken zien er net uit als de bekende laminaatvloer, maar deze planken zijn nóg harder. Dat komt omdat een PVC vloer helemaal is gemaakt van kunststof en een laminaatvloer altijd nog gemaakt wordt van geperst hout. Hout is nu eenmaal wat kwetsbaarder dan PVC, al zul je in het normale gebruik geen schade krijgen aan je laminaatvloer. Een PVC vloer is bijvoorbeeld extra geschikt voor plaatsing in drukbelopen ruimtes, denk dan aan een winkel. Maar ook in huis kan een visgraat vloer van PVC erg mooi uitpakken. Net als een visgraat vloer van laminaat trouwens.

En wat denk je van een echte houten vloer?

Ga je echt voor klassiek en duurzaam? Dan kies je voor een echt houten vloer. Een vloer gemaakt van houten planken noemen we over het algemeen gewoon parket. Deze vloer vergt wat meer onderhoud dan een PVC vloer of een laminaatvloer, ook kan het zijn dat de houten vloer niet op vloerverwarming geplaatst kan worden. Dit komt omdat je echt te maken hebt met echt hout, dat kan nog krimpen en uitzetten.

Laminaatenparket.nl kan je alle informatie geven

Wil jij een visgraat vloer in je huiskamer en in de rest van het huis een gewone vloer maar dan wel in dezelfde kleur? Wil je een speciale rand rond je visgraat vloer? Laminaatenparket.nl kan je voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Ook kunnen zij een offerte voor je maken voor het laten leggen van de vloer in combinatie met een laminaat/PVC of houten vloer naar keuze, een ondervloer en plinten. Deze vragen kun je online stellen, maar je kunt ook een bezoekje brengen aan een van de showrooms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *