nieuwe vloer
Wonen

Een lamelparket vloer in huis

Een tijdje geleden heb ik een nieuw huis gekocht. Het is altijd al een droom van me geweest om ooit een huis te kopen en om deze vervolgens zelf helemaal te verbouwen en op te knappen. En na lang zoeken heb ik daar eindelijk het perfecte huis voor gevonden. Er moest veel gebeuren, maar ik had er veel zin in om aan de slag te gaan. Het verbouwen was een hele spannende maar leuke klus. Ondertussen zit de verbouwing er eindelijk bijna op en nu kan het leukste gedeelte beginnen, ik kan mijn huis in gaan richten. Hiervoor moet ik veel dingen uit gaan zoeken en dat is een hele klus. Kleuren voor de muren, meubels en nog wel een van de belangrijkste dingen: mooie vloeren. Omdat ik vind dat vloeren een ruimte tot een geheel maken vond ik het erg belangrijk om goed na te denken over een vloer. Zo heb ik uiteindelijk voor een lamelparket vloer gekozen. 

mooie houten vloer

Waarom deze vloer een goede keuze is

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten vloeren op de markt, een goede keuze maken voor een vloer valt daarom zeker niet mee. Bij de zoektocht naar mijn ideale vloer ben ik bij Knulst Houten Vloeren terecht gekomen. Zij hebben mij uitstekend geholpen met het vinden van mijn perfecte vloer. Ik had de showroom bezocht en was verrast door het grote aanbod, het zal lastig worden om hier mijn vloer uit te kiezen. Mijn oog viel al snel op de lamelparket vloer, ik vond het een ontzettend mooie soort vloer en zag het al helemaal in mijn huis liggen. De vloer zelf is beschikbaar in verschillende hout- en leg soorten en er zitten meerdere voordelen aan het hebben van dit soort vloer. Een van deze voordelen is wel dat deze vloer zwevend te leggen en is het door de clickverbinding ook eenvoudig te plaatsen, hierdoor kan ik het heel gemakkelijk zelf doen. Ik heb een ontzettend mooie vloer uitgezocht en kan niet wachten tot deze in mijn huis ligt.

veel om uit te kiezen