Dyson Airwrap

DYSON AIRWRAP

‘Als je haar maar goed zit’ is een zin die niet voor niets veel gebruikt wordt. Als je haar goed zit dan zit je ook meteen een stuk beter in je vel en voel je je ook mooier. Een mooi kapsel is dus erg belangrijk voor je gevoel. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon naar werk gaat, je wil dat je haar goed zit. Om een mooi kapsel te creëren kan je in de weer met onhandige klemmen of wikkelmechanismen, maar Dyson heeft een veel simpelere oplossing voor je: de Dyson Airwrap. Dit is een multistyler, waarmee je snel en eenvoudig krullend, golvend of stijl haar kan creëren. Het apparaat maakt gebruik van het zogeheten coanda-effect, waarbij de lucht aan het haar trekt en om het apparaat heen wikkelt. Zo hoef je weinig moeite te doen om je haar goed te laten zitten. Ideaal als je ’s ochtends vroeg de deur uit moet.

DYSON AIRWRAP

Specificaties van de Dyson Airwrap

Naast het coanda-effect, gebruikt de Dyson Airwrap een krachtige luchtstroom met gecontroleerde warmte om vochtig haar handdoekdroog te maken zodat je het meteen kan stylen. Daarnaast krijg je bij het apparaat verschillende opzetstukken om zo verschillende kapsels te maken. Zo heb je de opzetstukken van 30 en 40 millimeter om volumineuze of losse krullen te creëren, een stevig of zacht gladmakende borstel om het haar te stijlen en glad te maken en een ronde volumeborstel om volume in je haar aan te brengen. Verder is het apparaat voorzien van een hittebestendig anti-slipmatje om je Dyson Airwrap veilig op te leggen en een opbergdoos om hem overal mee naartoe te nemen. Want je kan op den duur niet meer zonder en wil hem dus overal mee heen nemen.

DYSON AIRWRAP

Bestel snel online

Het apparaat is makkelijk te gebruiken en ook het bestellen gaat makkelijk. Je kan het apparaat namelijk heel eenvoudig online bestellen en hebt de Dyson Airwrap binnen een mum van tijd in huis. Zo kan je snel gebruik maken van het apparaat en mooie krullen of golven creëren of je haar stijl maken. Op Dysonaanbieding vind je altijd een handig overzicht waar je de beste Dyson aanbiedingen kan vinden. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt en kan je nog meer genieten van je Dyson Airwrap.