Diverse loungestoelen

Een loungestoel geeft je de gelegenheid om volledig tot rust te komen. Het is niet alleen erg comfortabel, maar ook zeer flexibel in gebruik en het kan een leuke opvallende aanvulling zijn bij een loungeset. Een loungestoel hoeft helemaal niet massief te zijn, wat vaak wel wordt gedacht. Bij Fonteyn zijn er compacte varianten beschikbaar, verschillende soorten materialen, maten en kleuren. Dit houdt in dat je altijd de ideale loungestoel voor jezelf kan uitzoeken die past bij jouw huis en tuin. Hieronder zal ik kort wat loungestoelen beschrijven.

  1. Loungestoel ellements XL

De ellements XL is een leuke loungestoel die vrijwel meteen opvalt vanwege zijn brede uiterlijk. Doordat de stoel zo breed uitvalt heeft het een hele prettige zithouding. Deze stoel kan ook gemaakt zijn van rope, hierdoor past het ook goed bij de laatste tuintrends. Het kopen van een kussen maakt de stoel helemaal compleet

  •  Loungestoel Margharita

Deze loungestoel heeft een eigenwijs ontwerp. Het slanke stalen frame heeft een speelse uitstraling en de eigenzinnige vorm van e zitkuip zorgt ervoor dat de stoel comfortabel zit. De stoel is ook makkelijk te verplaatsen en op te bergen, zodat het lijkt alsof het weinig ruimte inneemt.

  • Schommelstoel Klara

Deze stoel is echt gemaakt om in weg te dromen. Vooral tijdens de zomerse dagen is het een echte aanrader. Een slank stalen frame met een hoge rugleuning. Wanneer je een voetensteun erbij neemt, kan je helemaal languit liggen. Gecombineerd met royale all-wheater kussens (of eigenlik überhaupt kussens) biedt deze compact stoel fantastische comfort.

Fonteyn koopt alle stoelen op grote schaal in. Dit wordt vervolgens in een enorme opslagruimte opgeborgen. Dit is voor zowel u als voor ons voordelig. Dit zorgt ervoor dat de prijzen van de stoelen gunstig geprijsd zijn. De stoelen kunnen meegenomen worden of bezorgd. Alle informatie staat op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *