De verschillende soorten raamfolie waar je uit kunt kiezen

Kei-gaaf.nl

Ramen hebben een bepaalde functie maar kunnen je ook juist tegenwerken. Bijvoorbeeld omdat je door die grote ramen veel pottenkijkers hebt, of omdat het bloedheet wordt in je woning. Bekijk eens online in webshops als Kei-gaaf.nl de verschillende opties op het gebied van raamfolie. Wie weet zit er iets tussen dat jou kan helpen!

Tegen de zon

Kei-gaaf.nl

Raamfolie wordt steeds populairder in ons land. Dat heeft niet alleen met de decoratieve functie te maken maar ook met het feit dat het steeds warmer wordt in ons land. De zomers zijn tegenwoordig bloedheet. Dan is dat huis met al die mooie grote ramen ineens niet zo praktisch meer. Met raamfolie kun je ervoor zorgen dat je toch nog naar buiten kunt kijken en van de omgeving kan genieten maar dat ze zon wordt tegengehouden. Aan de binnenkant kun je door het folie heen kijken en aan de buitenkant is het een soort spiegel. 

Als decoratie

Kei-gaaf.nl

Natuurlijk kun je raamfolie ook inzetten als decoratie. In dat geval is het prettig als je slechts een deel van het raam bedekt zodat er ook nog wat zonlicht door kan komen. Speciaal op maat gesneden raamfolie kan dan gaaf zijn om bijvoorbeeld het onderste deel van je raam mat te maken. 

Tegen pottenkijkers

Raamfolie is in eerste instantie ontworpen om te voorkomen dat mensen je huis in kunnen staren. Dat is vooral prettig als je op de begane grond woont.