De beste boxspring vindt u bij Schramm

Schramm begon bijna 100 jaar geleden als zadelmakerij en stoffeerderij, maar vandaag zijn ze uitgegroeid tot één van de belangrijkste fabrikanten van het boxspring beddensysteem. Deze systemen worden gemaakt door vakkundige naaisters, meubelmakers en stoffeerders die er samen voor zorgen dat u het beste bed aanschaft voor uw behoeften. Bij Schramm kunt u uw eigen bed samenstellen en dus exact het bed kopen wat bij u past. En aangezien deze dan een perfecte matras bevat, staat u elke ochtend uitgerust op en vol energie voor de volgende dag.

Geen pijn meer met een Schramm boxpring matras

Als u last heeft van gewrichtspijn, spierpijn, moeheid, pijn in de rug of hoofdpijn, dan is het goed mogelijk dat uw matras hier de oorzaak van is. Een goed matras kan er in ieder geval verbetering in brengen en om dat te doen heeft Schramm een slaapsysteem ontwikkeld dat bestaat uit twee delen. Er is de matras zelf die zich aanpast aan uw lichaam en die u het comfort biedt dat u nodig heeft. Daarbij krijgt u dan een boxpring die voor ondersteuning zorgt en die de veringen van uw lichaam opvangt. De boxspring matrassen van Schramm zijn te krijgen in 24 standaard maten en kunt u ze als u dat wilt elektrisch verstellen.

Een matras alleen of een volledig bed

Het bovenstaande dubbele systeem van Schram kunt u aanschaffen voor een bestaand bed. Het is echter ook mogelijk om deze matrassen vrijstaand neer te leggen of om voor een bedkast van Schramm te kiezen. Zij hebben momenteel twee lijnen op de markt, de Basis en Gala. U kunt uw bed volledig naar wens samenstellen en uit laten voeren.

Ambachtswerk gecombineerd met de nieuwste technieken

De boxspring systemen worden ambachtelijk gemaakt, maar er is niets ouderwets aan deze matrassen. Kiest u voor een elektrisch verstelbare matras, dan kunnen deze met maar liefst 7 motoren geleverd worden. Uiteraard heeft u hier zelf de keuze in en stelt u uw matras zelf samen. Bij Schramm zijn ze trots op de ambachtelijke manier waarop ze hun producten maken, maar tegelijkertijd zijn ze ook altijd op zoek naar innovatie en verbetering. Dat resulteert in een schitterend en kwalitatief bed dat van alle laatste technieken is voorzien.

Kies een goede beddenspecialist

Heeft u uw zinnen gezet op een Schramm bed? Dan is dat een uitstekende keuze. Samen met een goede beddenspecialist stelt u uw bed dan samen naar uw wensen. Een slaapadviseur spreekt met u over uw slaapgewoontes en over het soort matras dat u nodig heeft. Heeft u het koud of warm ’s nachts, bijvoorbeeld, en heeft u pijn of bent u nog moe als u opstaat? Een slaapadviseur weet exact welk matras en welk bed dan het beste bij u past en u het beste helpt. Eén tip bij het uitkiezen van uw bed: ga uitgeslapen op pad. Als u moe bent terwijl u een matras uitprobeert, dan ligt alles lekker. Kies voor een bed van Schramm en u weet zeker dat u de komende jaren uitgerust en vol energie aan een nieuwe dag begint.

Voor een kwalitatief aanbod van de meest luxe bedden van Schramm kunt u terecht bij Bröring.