Bloemen altijd in bloei in je kamer

Maxifleur

Ben je er ook klaar mee dat bloemen zo kort staan in je woonkamer? Juist als er visite komt kun je de bloemen weer weggooien omdat ze uitgebloeid zijn. Ook voor bloeiende kunstplanten kun je bij Maxifleur terecht, prachtige planten die altijd in bloei staan. Zoals voorheen zijn de kunstplanten niet meer, je kunt nauwelijks het verschil zien tussen een echte plant en een kunstplant. Materialen van hoge kwaliteit, zelfs de nerven in de bladeren zijn zichtbaar, kleuren om van te smullen die niet van echt te onderscheiden zijn.

Maxifleur

Schitterende planten aan de muur

De meeste mensen hebben er problemen mee om hangplanten mooi te houden, hoe langer de plant wordt hoe moeilijker de onderkant groen te houden is. Met hangplanten van Maxifleur heb je altijd een groene hangplant aan de muur. De hangplanten zijn uitstekend om een kale plek op de muur te decoreren, ook de hangplanten zijn van zeer hoge kwaliteit. Met een mosbol kun je zelf een eigen decoratieve hangplant maken, werk de verwarmingsbuizen weg met een prachtig exemplaar.

Maxifleur

Hangplanten blijven altijd mooi

Kunstplanten van kunststof blijven jarenlang mooi, het enige wat je moet doen is de stof er af en toe even afhalen met een doekje. Water geven hoeft niet en ze kunnen gewoon in de zon hangen, de kunstplanten van Maxifleur zijn namelijk bestand tegen UV licht. Voor het schoonhouden zijn er ook speciale reinigingsmiddelen beschikbaar in de webshop, maar je kunt ook een kijkje nemen in de showroom in Rozenburg.