Beton ciré voor op de vloer. Kan dat wel?

Betonnen vloeren worden steeds populairder in Nederland, maar wat is beton ciré precies? Beton wordt gemaakt met een mengsel van cement, grind, zand en water. Chemische verdichters worden vervolgens aan het beton toegevoegd om het glad te maken en het uiterlijk te perfectioneren voor gebruik in huishoudelijke, commerciële en industriële ruimtes. Het betonmengsel wordt vervolgens vermalen tot een fijne consistentie voordat het in uw huis wordt geïnstalleerd. Beton ciré met industriële look is een duurzame en tijdbesparende optie die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt, waardoor een naadloze verbinding ontstaat tussen uw interieur en bijvoorbeeld uw beton ciré badkamer.

Overweeg om de vloeren in uw huis te vervangen als u snel en gemakkelijk het volgende wilt bereiken:

  • Een glad, modern en strak vloertype die past bij het minimalistische interieur van je huis.
  • Het creëert een naadloze look tussen de binnen- en buitenkant van uw huis, zodat het in elk huis ontwerp kan worden geïntegreerd.
  • Beton ciré is een fantastische geleider en kan gemakkelijk over een vloerverwarmingssysteem worden gegoten.
  • Een antislip afwerking, ondanks zijn ‘glans’ en gepolijste uiterlijk.
  • Een ideale en populaire keuze voor keukens, badkamers en bijkeuken, maar ook voor woonruimtes en buitenruimtes.
  • Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden
  • In ruimtes waar de zon in je huis schijnt, zal een gepolijste betonnen vloer je huis warm houden, aangezien beton warmte goed absorbeert en vasthoudt.

Het vervangen van vloeren in een huis met beton ciré is een betaalbare manier om uitzonderlijke vloeren te realiseren. Beton ciré vloeren werken het beste in grote ruimtes, omdat ze het licht goed reflecteren, waardoor uw huis het hele jaar door van nature helder blijft. Bovendien kan het snel en kosteneffectief worden aangebracht. Zelfs door uzelf! 

Op zoek naar een webshop voor Beton Ciré. Klik dan op één van de links uit dit artikel.