raamdecoratie-woonkamer
Wonen

Beste raamdecoratie voor uw woonkamer

Bent u er nog niet uit welke raambekleding u in uw woonkamer wilt? Raamdecoratie is een belangrijke toevoeging aan de ruimte, dus denk goed na over de juiste keuze. Uw raamdecoratie moet niet alleen matchen met uw interieur, maar let ook op de lichtinval die u ermee wilt bedienen. Met beide factoren in uw hoofd, kijken we naar de opties die er zijn in raamdecoratie.

Gordijnen

Gordijnen bestaan al eeuwenlang en komen in meerdere vormen voor. Zo kunt u kiezen voor vitrage, inbetweens of overgordijnen. Gordijnen geven sfeer aan uw woonkamer, maar zijn lastiger te bedienen als het gaat om lichtinval. De lichtinval kan namelijk alleen van links of rechts worden tegengehouden. Als je kiest voor gordijnen, dan is onze tip om een combinatie te maken in gordijnen. Kies bijvoorbeeld vitrage en overgordijnen in combinatie met vouwgordijnen. 

Jaloezieën

In 2020 waren de jaloezieën onwijs populair en dat vinden wij zo gek ook niet. Jaloezieën zijn namelijk super handig als gaat om bediening van lichtinval. Daarbij is het goed te combineren met bijna alle woonstijlen, waardoor u altijd een goede match heeft met uw interieur. Een tip is om uitsluitend naar een jaloezie specialist te gaan zoals Jaloezieshop, zodat je zeker bent van een goede jaloezieën! Ook jaloezieën komen in verschillende soorten voor, waarbij de populairste toch wel de houten jaloezieën zijn. Let er hierbij wel op dat als je hiervoor kiest, dat je deze houten jaloezieën op maat maken.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn te krijgen in een verduisterde of lichtdoorlatende vorm. Voor uw woonkamer adviseren wij u om voor de lichtdoorlatende plisségordijnen te gaan. Hierdoor kunt u namelijk precies de lichtinval tegenhouden zonder dat deze meteen verduisterd. Deze raamdecoratie is makkelijk te bedienen, deze kan namelijk precies op de plek van de lichtinval worden geplaatst door het top down bottom up systeem!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *