Geen categorie

5 upgrades voor jouw huis!

We leven in een rare periode, door de quarantaine en Corona crisis zitten we het grootste gedeelte van onze tijd thuis. Door de hele tijd thuis te zitten kom je er misschien achter dat jouw huis wel aan een opknapbeurt is. Mooi, want je hebt waarschijnlijk ook genoeg tijd om handen om dit soort klussen aan te pakken. Daarom lees je in dezer blog 5 tips hoe je jouw huis upgrade, zonder al te veel geld en moeite te kosten.

Een likkie verf

Heb je een beetje genoeg van je interieur, maar heb je ook geen zin om een complete nieuwe inboedel aan te schaffen? Dan is het altijd een goed idee om je oude meubels een likje verf te geven zodat ze weer helemaal als nieuw zijn. Je kunt ook naar de kringloopwinkel om goedkoop nieuwe meubeltjes te kopen die je vervolgens zelf gaat opknappen.

Pak onkruid en ongedierte aan

Ben je gezegend met een tuin? Dan weet je ook dat dezer snel verwildert raakt. Het scheelt echt een hoop om onkruid geregeld te verwijderen, zo oogt je tuin minder rommelig. Ook kun je bladluis en ander ongedierte bestrijden met natuurlijke vijanden, die je tuin niet chemisch aantasten. Deze kun je vinden bij Rood met zwarte stippen.

Nieuwe accessoires

Ben je toe aan een nieuwe frisse look door je huis? Dit kun je al mogelijk maken door nieuwe accessoires te plaatsen in je woning. Dit is geen enorme investering, ga naar de kringloopwinkel en kijk zelf maar! Hier vind je leuke potten, vaasjes, beeldjes, glaswerk en andere soorten decoratie voor een prikkie.

Planten zijn altijd goed

Een andere manier waarmee je jouw huis een nieuwe decoratie look geeft is om leuke planten en bloemen neer te zetten, dit kan natuurlijk zowel binnen als buiten. Kies voor een paar mooie kamerplanten, of kleine potjes met bijvoorbeeld vetplantjes of cactussen. Het geeft ook een leuk effect om een hangplantje op te hangen in je huis, deze kun je bijvoorbeeld in een rieten mandje hangen. Succes gegarandeerd!

Muren schilderen

Wil je jouw huis echt even aanpakken, zonder al te veel geld uit te geven? Het kan al super veel uitmaken als je jouw muren een nieuwe kleur geeft. Je kunt bijvoorbeeld één muur in je huis een totaal nieuwe kleur geven, of al je muren opnieuw wit schilderen. Na een tijd zullen witte muren vergelen, dus een nieuwe laag wit geeft een fris uiterlijk.