3 redenen om glazen systeemwanden te nemen

Debazis systeem

Glazen systeemwanden helpen bij een betere akoestiek. Gelukkig bieden glasdeuren een kosteneffectieve oplossing, met aanzienlijke voordelen ten opzichte van zowel traditionele gesloten glazen als gipsplaten.

Wij zetten 3 redenen op een rij om systeemwanden te nemen:

1. Het gemak


Het belangrijkste voordeel van de installatie van modulaire glazen wanden voor de meeste gebouweigenaren en managementteams is het gemak waarmee ze naar een nieuwe functie kunnen worden verplaatst. Met draagbare partities kunt u veel gemakkelijker nieuwe kantoorlay-outs maken dan het geval is met traditionele partities, die niet zijn ontworpen om van de ene plaats naar de andere te worden verplaatst. Een ruimte met veel kleine hokjes kan bijvoorbeeld snel en eenvoudig worden omgevormd tot een open werkruimte met een aangrenzende conferentieruimte en vergaderruimte bij gebruik van draagbare glazen wanden.

Debazis systeem
<

2. Verbeterde akoestiek


Een probleem dat vaak wordt aangetroffen bij moderne, open werkplekken is overmatig lawaai. Dit is een moeilijk probleem om op te lossen met gipsplaten of glasdeuren zonder het open karakter van de betreffende ruimtes te veranderen.
Glazen systeemwanden stellen gebouwbeheerders daarentegen in staat om omgevingsgeluid in grote, luchtige werkruimten te verminderen zonder afbreuk te doen aan de look en feel van het oorspronkelijke interieurontwerp.
Door halfhoge glazen scheidingswanden te gebruiken, kun je het omgevingsgeluid in probleemgebieden aanzienlijk verminderen met behoud van alle positieve eigenschappen van een open kantoorruimte. Met glazen wanden kunnen gebouwbeheerders het geluidsniveau in een open plattegrond verminderen. De draagbaarheid van modulaire scheidingswanden stelt je ook in staat om te experimenteren totdat je het gewenste resultaat bereikt, waardoor je geen akoestische adviseurs hoeft in te huren.

Debazis systeem

3. Verzoek klanten


Of je nu het interieur van jouw commerciële ruimte wilt veranderen naar aanleiding van een verzoek van een klant of het in de toekomst aantrekkelijker wilt maken voor uw doelgroep, modulaire glazen wanden kunnen een kosteneffectieve optie zijn.
Jouw eigen onderhoudsteam moet de taak relatief snel kunnen uitvoeren en zelfs als je geen onderhoudsteam ter plaatse heeft, kunt je lokale experts inhuren om de taak uit te voeren.
Omdat modulaire scheidingswanden zijn ontworpen met het oog op draagbaarheid, kunnen ze veel sneller worden verplaatst dan traditionele scheidingswanden, zonder dat je speciaal gereedschap hoeft te gebruiken of uw gebouw moet sluiten voor langdurige renovatiewerkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *