3 manieren om je woonkamer een upgrade te geven.

Klaar voor verandering, maar niet bereid tot een totale stijl revisie? Probeer een van deze eenvoudige woonkamerupdates, waaronder snelle meubelverbouwingen, eenvoudige inrichtingsveranderingen, en gratis opfrissingen.

1. Koop wat nieuwe planten.

Planten brengen je woonkamer echt tot leven. Iedereen kan wel een stukje groen gebruiken in huis, dus als je het idee hebt dat jouw planten niet meer up to date zijn geef ze dan wat liefde of koop een paar mooie nieuwe. Naast dat je hierdoor een stuk meer sfeer in je huis brengt is het ook nog eens heel erg goed voor de luchtkwaliteit in je woning. Een paar goede lucht verschonende planten in je huis brengen kan erg goed zijn voor je gezondheid. Zelf hou ik echt van een mooie eyecatcher in de woonkamer, maar je moet hiervoor wel de ruimte hebben. Ben je op zoek naar wat nieuws? Neem dan eens een kijkje bij bloomique, zij hebben echt een heel breed aanbod!

2. Hang kunst aan de muren.

Zelfs een minimalistische inrichting kan opgefleurd worden door een paar abstracte stukken of spatten van kleur toe te voegen. Ga voor pastels en zachtere kleuren, zoals hemelsblauw, turkoois, en geel. Of ga voor een aandachttrekkend geometrisch patroon voor een algehele blikvanger. Wat je ook doet het zal een stuk aantrekkelijker zijn dan een lege muur. Let er wel altijd goed op dat de kunst past bij de rest van je huis!

3. Heroverweeg je salontafel.

Een forse salontafel of bijzettafel met veel lades en opbergruimte is gemakkelijk over het hoofd te zien. Als je hem vervangt door een kleinere, stijlvollere consoletafel of dienbladtafel kan dat meteen wat pit geven. En als je iets in een andere kleur wilt, waarom verwissel je je bijzettafels en salontafel dan niet voor een enkel stuk. Wat je ook doet een paar nieuwe meubels in de woonkamer geeft echt een hele andere indruk, dus dit is zeker het overwegen waard!

Bron: https://bloomique.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *